Make BulSEx resdagbok #5: Vasagatan goes Sofia

Dag nummer 7. Med en hel del fritid tog vi en titt på Arkeologiska muséet med Markus och Robert H. Utöver statyer och snidningar fanns det många målningar och smycken med imponerande detalj. Vi vandrade runt, åt och chillade inför vasagatan. När klockan närmade sig fem samlades vi alla vid en bar i centrum.

Målet i Vasagatan var att få bingorader i ett 4×4 rutfält. Man fick kryssa i en ruta ifall man hade utfört en prestation inom den, dvs. ett uppdrag eller en runda i en bar.

Vasagatan goes Sofia hade mindre fokus på supande och mer på rundvandring och uppdrag. Jag var medlem i team Modest Lärvit, som utöver mig bestod av Frans, Meri, Amanda O och Tobias. Det första avklarade uppdraget var ”ice bucket challenge” vilket vi gjorde på andra sidan gatan från startbaren. Ett lite mer speciellt uppdrag var att gå på en Tinder-dejt, vilket vi lyckades med tack vare Meris charm. Med backup av Amanda, träffade Meri på herr S, som bjöd på grillad majs. Vi killar tog några diskreta fotografer om händelsen. Det var kul (att stalka)!

En annan höjdpunkt var Gyros Planet, där jag åt den bästa gyrosen i år.

Slutpunkten närmade sig, och vi kom till målet några minuter före deadlinen. Tre lag lyckades få 10 bingorader dvs. alla rutor, vilket ledde till att domarna fick avgöra det slutliga vinnarlaget. De deklarerade team Los Mörkös (Victor, Otto och Oliver) som segrarna. För min del firades avklarningen med en Waffedrink #2: hälften Ouzo och hälften Malibu. Jag döpte den senare till Vomit Commit. Efter en lång kväll på Switch yrade vi efter gyros (men hittade inga) och for till hostellet för att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *